Bedenk, ontwerp & bestel

Gegraveerd zoals jij dat wilt

Herinnering

Cadeau

Praktisch

Decoratie

Fotopanelen graveren

Uw foto of afbeelding graveren wij in prachtige panelen van RVS-look aluminium,  plexiglas, hout of multiplex. U kunt er bij iedere afbeelding voor kiezen of u deze wilt voorzien van tekst.
U kunt op deze manier een herinnering op een prachtige manier zichtbaar maken, of uw wand voorzien van uw favoriete afbeelding, logo en of tekst. Door het gebruik van de duurzame materialen, en doordat een lasergravure niet vervaagt, gaan onze fotopanelen een leven lang mee.

Hoe werkt het?

U kiest uw materiaal waar u uw foto, afbeelding en of tekst op geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u op ‘start ontwerpen’. Daar voegt u uw afbeelding en of tekst toe. U slaat het ontwerp op, en plaatst daarmee uw bestelling.
Let wel op dat de gravure altijd iets afwijkt van hetgeen u op het beeldscherm ziet.
Nadat u heeft afgerekend, moeten wij een productiebestand maken. Wij controleren dan uw bestand en nemen contact op als dat nodig is. Wanneer uw fotopaneel klaar is, versturen wij het in een veilige verpakking per pakketdienst naar u toe.

Foto's en letters graveren

Hout graveren, glas graveren, of andere materialen, wij kunnen het! Wij maken prachtige fotopanelen van verschillende materialen die u kunt gebruiken om uw foto, eventueel voorzien van tekst, op te hangen waar u maar wilt. Wij gebruiken hiervoor lasergraveren als techniek en een selectie van kwaliteitsmaterialen.
Sommige materialen gaan een leven lang mee, dus onze fotopanelen zijn een duurzame investering.

Markzz is een handelsnaam van MakeCover B.V.. MakeCover is een gespecialiseerd signing bedrijf dat onder andere lasergravures maakt voor bewegwijzering en andere toepassingen. Vanuit deze expertise is Markzz ontstaan.

Bekijk de instructievideo

Hoe werkt het ontwerpen van je eigen fotopaneel? Bekijk hier de instructievideo en in paar minuten kun jij je eigen paneel ontwerpen!