Bedenk, ontwerp & bestel

Gegraveerd zoals jij dat wilt

Veelgestelde vragen

Algemeen

Op welke manieren kunnen we in contact komen?

U kunt ons mailen op info@makecover.nl en bellen op 085 – 877 18 40. We staan u graag te woord.

Hoe werkt het bestellen?

U kiest eerst een materiaal en een formaat. U komt dan in de ontwerpmodule waar u uw fotopaneel kunt maken door foto en tekst toe te voegen.

Wanneer u tevreden bent klikt u op ‘Bekijken’ voor een laatste controle. Als u dat venster heeft gesloten kunt u op ‘Bestellen’ klikken om het bestelproces te starten.

Hoe werkt het ontwerpen?

We hebben deze instructievideo gemaakt waarin we stap voor stap uitleggen hoe de ontwerpmodule werkt.

Foto / afbeeldingen

Als ik twijfel over de kwaliteit van mijn eigen afbeelding of foto, kan ik deze dan door jullie laten controleren?

Ja, dat kan. U kunt foto dan per e-mail toesturen naar info@fotosenlettersgraveren.nl met de keuze van uw paneel, zodat wij een kwaliteitscheck kunnen doen.

Kan ik mijn foto of afbeelding door jullie laten bewerken?

Dit kan helaas niet. Er zijn echter tal van fotobewerkingsservices en grafische professionals die u daarmee kunnen helpen.

Kunt u de achtergrond uit een foto verwijderen?

Dit is ook een fotobewerking en deze doen wij helaas niet. Er zijn echter tal van fotobewerkingsservices en grafische professionals die u daarmee kunnen helpen.

Kan ik een logo of afbeelding laten graveren?

Ja u kunt een logo of welke afbeelding of foto dan ook laten graveren. U kunt uw ontwerp zelf maken en voorzien van tekst.

Panelen

Kan ik de panelen buiten ophangen?

Ja, de plexiglas en RVS-panelen kunt u buiten ophangen.

Kan ik de panelen makkelijk zelf ophangen?

Wij kunnen bij uw bestelling een bevestigingssysteem meeleveren waarmee iedereen, die bijvoorbeeld zelf een schilderij kan ophangen, het paneel kan ophangen. Als u twijfelt, kunt u beter iemand vragen het voor u te doen.

Verzending

Kan ik mijn paneel ophalen?

Omdat wij ook dikwijls op locatie bij klanten werken, zijn wij vaak niet aanwezig. WIj verzenden dus alle bestellingen via een bezorgdienst. Ophalen is vooralsnog niet mogelijk.

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Gratis bestandscontrole
  • Binnen enkele werkdagen geleverd

Herinnering

Cadeau

Praktisch

Decoratie

Fotopanelen graveren

Uw foto of afbeelding graveren wij in prachtige panelen van RVS-look aluminium,  plexiglas, hout of multiplex. U kunt er bij iedere afbeelding voor kiezen of u deze wilt voorzien van tekst.
U kunt op deze manier een herinnering op een prachtige manier zichtbaar maken, of uw wand voorzien van uw favoriete afbeelding, logo en of tekst. Door het gebruik van de duurzame materialen, en doordat een lasergravure niet vervaagt, gaan onze fotopanelen een leven lang mee.

Hoe werkt het?

U kiest uw materiaal waar u uw foto, afbeelding en of tekst op geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u op ‘start ontwerpen’. Daar voegt u uw afbeelding en of tekst toe. U slaat het ontwerp op, en plaatst daarmee uw bestelling.
Let wel op dat de gravure altijd iets afwijkt van hetgeen u op het beeldscherm ziet.
Nadat u heeft afgerekend, moeten wij een productiebestand maken. Wij controleren dan uw bestand en nemen contact op als dat nodig is. Wanneer uw fotopaneel klaar is, versturen wij het in een veilige verpakking per pakketdienst naar u toe.

Foto's en letters graveren

Hout graveren, glas graveren, of andere materialen, wij kunnen het! Wij maken prachtige fotopanelen van verschillende materialen die u kunt gebruiken om uw foto, eventueel voorzien van tekst, op te hangen waar u maar wilt. Wij gebruiken hiervoor lasergraveren als techniek en een selectie van kwaliteitsmaterialen.
Sommige materialen gaan een leven lang mee, dus onze fotopanelen zijn een duurzame investering.

Markzz is een handelsnaam van MakeCover B.V.. MakeCover is een gespecialiseerd signing bedrijf dat onder andere lasergravures maakt voor bewegwijzering en andere toepassingen. Vanuit deze expertise is Markzz ontstaan.

Bekijk de instructievideo

Hoe werkt het ontwerpen van je eigen fotopaneel? Bekijk hier de instructievideo en in paar minuten kun jij je eigen paneel ontwerpen!