Selecteer een pagina

Bedenk, ontwerp & bestel

Gegraveerd zoals jij dat wilt

Fotopanelen graveren

Wil je een fotopaneel bestellen met jouw eigen foto en/of tekst? Kies dan eerst het materiaal voor je paneel, daarna het formaat. Hierna kun je beginnen met ontwerpen.
De panelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten. De prijs per paneel verschilt en begint vanaf € 89,- (Incl. btw).

Eiken fotopaneel

Maak uw herinnering bijzonder door een foto en/of tekst in dit hout te laten graveren. Vanaf € 89,-.

Multiplex

In deze lichte houtsoort kunt u prachtig graveren waardoor uw foto of tekst door het hoge contrast er prachtig en duidelijk uitkomt. Vanaf € 89,-.

Plexiglas

Een foto op dit volledig transparante materiaal, krijgt een enorme diepte en door speling van het licht lijken foto’s wel tot leven te komen. De lasergravure wordt wit en kan zeer subtiele details weergeven. Vanaf € 99,-.

RVS Paneel

RVS is een onverwoestbaar en robuust materiaal waarop uw foto en tekst verrassend goed uitkomt. De lasergravure wordt donker waardoor er een uitstekend contrast ontstaat. De RVS panelen zijn ook uitermate geschikt om buiten op te hangen. Vanaf €89,-.

Herinnering

Cadeau

Praktisch

Decoratie

Wat is WoodWay

WoodWay is een wayfinding systeem bestaande uit deurbordjes, haakse borden, hangende borden en staande borden. Kortom een compleet systeem waarmee de gehele wayfinding in een pand kan worden uitgevoerd. De aanduidingen op de borden worden met een een lasergraverproces aangebracht, waarbij er geen materiaal wordt verbruikt. De aluminium platen zijn eenvoudig te verwisselen, zonder technische kennis. 

De gebruikte materialen zijn hout en aluminium. 

De voordelen

  • 100 % Volledig recyclebaar
  • Houten delen 100% biologisch afbreekbaar
  • Duurzaam (gaat levenslang mee)
  •  

Foto's en letters graveren

Hout graveren, glas graveren, of andere materialen, wij kunnen het! Wij maken prachtige fotopanelen van verschillende materialen die u kunt gebruiken om uw foto, eventueel voorzien van tekst, op te hangen waar u maar wilt. Wij gebruiken hiervoor lasergraveren als techniek en een selectie van kwaliteitsmaterialen.
Sommige materialen gaan een leven lang mee, dus onze fotopanelen zijn een duurzame investering.

Markzz is een handelsnaam van MakeCover B.V.. MakeCover is een gespecialiseerd signing bedrijf dat onder andere lasergravures maakt voor bewegwijzering en andere toepassingen. Vanuit deze expertise is Markzz ontstaan.

Bekijk de instructievideo

Hoe werkt het ontwerpen van je eigen fotopaneel? Bekijk hier de instructievideo en in paar minuten kun jij je eigen paneel ontwerpen!